Rabo ClubSupport 2021

Kunst, cultuur en sport, de sectoren gaan weer open. Beetje bij beetje mag er wat meer. We zijn weer welkom en we mogen weer meedoen. Iedereen verdient tenslotte een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken.

Daarom investeren Rabobank met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale clubs en verenigingen. Clubs zijn erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen zij clubs en verenigingen ook sterker maken met hun kennis en netwerk.

Rabo ClubSupport
Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben clubs de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zet Rabobank hun netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden ze hun kennis om jullie verder te helpen.

Heeft jouw club vorig jaar meegedaan aan Rabo ClubSupport?
Dan heb je tijdens het inschrijfproces de mogelijkheid beeldmateriaal te uploaden. Het beeldmateriaal laat zien welk doel jouw club gerealiseerd heeft met de deelname van vorig jaar. Leuk voor de stemmers & goed voor het genereren van nieuwe stemmen.

Meedoen
Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit. En jouw club kan natuurlijk ook meedoen! Geef duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je in!

Inschrijven voor Rabo ClubSupport 2021 is mogelijk t/m 27 september.