Actief worden, hoe doe je dat?

Het Platform Amateurkunst is er voor alle amateurkunstenaars in Apeldoorn. Maar ook voor verenigingen en faciliterende instellingen die gericht zijn op de amateurkunstsector. Wil jij ook actief worden op ons platform? Meld je dan aan!

Stap 1 Ga naar: www.amateurkunstapeldoorn.nl/meedoen

Stap 2 Vul het formulier in en klik op ‘aanvragen’. Je ontvangt dan van ons een e-mail met daarin een link voor het aanmaken van een wachtwoord.

Wachtwoord aangemaakt? Dan ben je klaar voor:

Stap 3 Log in en plaats agenda-items en/of advertenties en kom in contact met andere amateurkunstenaars, groepen en organisaties. Op deze plek houd je ook je eigen gegevens bij zoals je e-mailadres en je telefoonnummer.

Heb je na deze tips & tricks toch nog vragen? Neem dan contact op met Tessa Korf.

Voorwaarden:

  • Leden van ons platform mogen vraag en aanbod plaatsen, maar dit aanbod moet cultureel georiënteerd zijn en niet commercieel.
  • De webmaster behoudt zich het recht voor op elk moment inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen als deze niet voldoen aan onze voorwaarden.
  • Ondanks de zorg en aandacht die aan de inhoud van deze website wordt besteed is het mogelijk dat informatie onvolledig en/of onjuist is.

Wil je niet langer op de website vermeld worden en je profiel laten verwijderen? Stuur dan een e-mail naar de Cultuurmakelaar: cultuurmakelaar@gigant.nl.