Optreden in Paleis het Loo

Het zal niemand ontgaan zijn dat Paleis het Loo afgelopen april, na een verbouwing van 5 jaar, haar deuren weer heeft geopend. De gemeente en Paleis het Loo willen dit samen met de inwoners van Apeldoorn vieren tijdens een speciaal ‘Apeldoorns Paleis weekend’. Op 3, 4 en 5 november krijgen 15.000 Apeldoorners (5.000 bezoekers per dag) de kans om het Paleis gratis te bezoeken. Ook willen we graag zorgen voor een feestelijk randprogramma met optredens van Apeldoornse gezelschappen.

Daarvoor zijn we op zoek naar verenigingen/muziekgezelschappen die het leuk vinden om dat weekend een bijdrage te leveren. Een mooie kans om op te treden voor een groot publiek op een unieke locatie!

We gaan nu even uit van aanwezigheid voor een dagdeel op de vrijdagavond of de zaterdag/ zondag overdag (meer dagdelen kan uiteraard ook). Gemaakte kosten voor de optredens (vervoerskosten, dirigent e.d.) worden vergoed en ook voor catering wordt gezorgd. Belangrijk om te weten is dat de optredens in principe buiten plaatsvinden: bij het stallenplein, de aanlooproute en het voorplein van het paleis.

Wanneer uw vereniging wil deelnemen aan dit weekend kunt u zich aanmelden door uiterlijk 9 oktober een e-mail te sturen aan: y.harryvan@apeldoorn.nl

Graag onder vermelding van de volgende gegevens:

  • Naam vereniging/gezelschap
  • Soort optreden (zang, dans, muziek etc.)
  • Aantal personen
  • Welke dag(en) beschikbaar (vrijdagavond, zaterdagochtend/middag, zondagochtend/middag)
  • Speeltijd/ gewenste lengte van één optreden
  • Inschatting van te maken kosten