Exposeren in Stadhuis kan weer

Het is weer mogelijk om kunst te exposeren in het Stadhuis. Door de verbouwing en corona was dit lange tijd niet mogelijk. Na de zomer is op de eerste etage expositieruimte vrijgemaakt.  De gemeente is daarom nu op zoek naar Apeldoornse kunstenaars en fotografen die hun werk willen delen met de bezoekers van het Stadhuis.

 

Voor de verbouwing van het Stadhuis waren er regelmatig tentoonstellingen te bezoeken in het Stadhuis. De afgelopen maanden is gemerkt dat dit werd gemist door kunstenaars en bezoekers. Daarom geeft de gemeente graag weer ruimte aan creatieve initiatieven.

 

Hoe werkt het?

Aan de kant van de Deventerstraat op de eerste etage is ruimte voor een bescheiden expositie. Er kan werk aan de muur worden opgehangen en er zijn schildersezels beschikbaar. De expositie is gratis toegankelijk voor bezoekers. Exposeren kan voor minimaal twee weken en maximaal vier weken.

 

Heeft u interesse?

Als het u leuk lijkt om uw werk met Apeldoorn te delen kunt u contact opnemen via cultuur-erfgoed@apeldoorn.nl. Er wordt u dan uitgelegd hoe het in zijn werk gaat en wat de spelregels zijn.