Aanmelden voor SHOW Apeldoorn kan nu!

Speciaal voor talentvol Apeldoorn organiseert Theater Orpheus SHOW ApeldoornSHOW Apeldoorn is een avondvullende show met podium-amateurs die, onder professionele begeleiding, zorgen voor een ware belevenis voor de bezoeker.

Deelnemers aan SHOW Apeldoorn ondervinden aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan. Met professionele regie van Kim de Fuijk en muzikale begeleiding van Dookje Engelhard. Professionele techniek, belichting, decor en grime maken het plaatje compleet. Samen wordt middels een aantal repetitiedagen en coaching naar een mooie voorstelling toegewerkt op 29 december waarin ieders talent, plezier en enthousiasme tot uitdrukking komt!

SHOW is voor jong en oud, beginnend en gevorderd talent en alle vormen van podiumkunst. Van dans tot muziek en van toneel tot circusact. Enige voorwaarde is dat deelnemers uit Apeldoorn komen. De voorronde vindt plaats op 16 juni van 15:00 tot 16:30 (onder de 18 jaar) en 18:30 tot 20:00 (ouder dan 18 jaar) in de Altioszaal bij Orpheus. Tijdens deze voorronde worden 10 deelnemers geselecteerd door de regisseur en de muzikaal leider van SHOW Apeldoorn.

Meer informatie via www.orpheus.nl/show

Aanmelden voor de voorronde op 16 juni kan door je uiterlijk 9 juni aan te melden via dit formulier.