Vocal Center

Privé zangles In een veilige omgeving één op één werken met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen grenzen verkennen, fouten mogen maken, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en je comfortzone oprekken. Dat is wat we doen tijdens zangles bij Vocal Center. Alle niveaus zijn van harte welkom! Vocalisten ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

Geïnspireerd door diverse toonaangevende zangtechnieken in Europa en daarbuiten, maar vooral door de praktische ervaringen van onze eigen coaches, zijn we tot een unieke combinatie gekomen, één zangmethodiek.

Overzichtelijk en met direct resultaat in elke les. We houden het eenvoudig als dat kan, en we gaan in detail als het moet. Je stem begrijpen is een must om je stem te kunnen beheersen.

Vocal Essence® biedt bewustzijn van de werking van de stem in de meest praktische methode die je kunt bedenken. We werken met liedjes in onze lessen omdat dat is waarvoor je naar ons toekomt. Je wilt liedjes leren zingen.

Voor meer info, tarieven of aanmelden, kijk op de website van Vocal Center. Groepszangles Groepszanglessen zijn gezellig, je leert van elkaar en je kunt op een eenvoudige manier de mogelijkheden van je stem benutten. Begeleid door een topcoach van Vocal Center maak je kennis met de mogelijkheden van jouw stem.

De start is vanaf 3 personen. We werken naar een optreden toe die we na 6 maanden zullen geven. Het optreden is toegankelijk voor publiek.

We hebben wat songs waar we uit kunnen kiezen om mee te beginnen. Als heel snel gaan we over tot meerstemmigheid en daarin kunnen we tot op het kleinste niveau gaan. Je maakt al spelenderwijs kennis met Vocal Essence®, onze zangmethodiek.

Solo zingen doen we alleen met de mensen die dat zelf willen. Als je liever alleen de gezamenlijke nummers wilt zingen mag dat natuurlijk ook.

De focus in de lessen ligt op plezier maken, gezellig een uurtje ontspannen, lekker bezig zijn met je stem en tegelijkertijd de mogelijkheden van je stem uitbreiden.

Voor meer info en aanmelden, kijk op de website van Vocal Center.

http://www.vocalcenter.nl
0640729056
GIGANT Nieuwstraat 377 7311 BR Apeldoorn

Kom in contact