Apeldoorns Renaissance- en Barokensemble En Suite

Tenoren en bassen, wij zijn op zoek naar jullie!

En Suite is een groep van veertig enthousiaste amateurzangers en -spelers, waarvan een deel gemengd koor en een deel instrumentalisten. Onder leiding van dirigent Coert Bremmers werken we aan stukken uit de oude muziek: de barok en de renaissance (ongeveer 1400-1750) en een enkel uitstapje naar de moderne tijd. Dat doen we elke vrijdagavond in wijkcentrum Het Bolwerk in Apeldoorn.

Tijdens de repetities staat het gezamenlijke resultaat centraal: we maken samen mooie muziek en luisteren naar elkaar. Jaarlijks werken we aan één of twee concertprogramma’s die we in Apeldoorn of omgeving ten gehore brengen. Veelal gaat het om vierstemmige, vocale en soms dubbelkorige werken. De instrumentalisten (strijkers, blokfluitisten en rietblazers) begeleiden de zangpartijen en spelen daarnaast instrumentale stukken.

Wij nodigen iedereen van harte uit bij onze concerten! De programma’s zijn vaak thematisch en vinden plaats in sfeervolle kerken in de regio. Kom een paar uur genieten van prachtige oude muziek!

Daarnaast maken wij graag kennis met enthousiaste muzikanten die lid willen worden: voor het koor zoeken we met name bassen en tenoren, en voor het orkest bespelers van instrumenten die passen bij ons repertoire.

https://ensemble-ensuite.nl/index.php
0612319823
Het Bolwerk, Ravelijn 55 7325 NT Apeldoorn (Repetitie adres)

Kom in contact